Groene oase in een bruisende buurt

Het moderne gebouw van Het Gouden Anker, vlakbij de jachthaven van het Kempisch Dok, telt verschillende ruime maar vooral gezellige wooneenheden. Het MAS, het Ballet van Vlaanderen, de Leien en de Schelde bevinden zich op wandelafstand en onze private tuin creëert een groene oase in de bruisende omgeving van ’t Eilandje in Antwerpen.

90 lichtrijke en knusse eenpersoonskamers

23 ruime en moderne assistentiewoningen met gemeenschappelijke ontmoetingsruimte

Aangepaste afdeling voor bewoners met dementie, met eigen terras

Wonen en leven in Het Gouden Anker

Het Gouden Anker is een warme en veilige omgeving waar wonen, leven en genieten zonder zorgen werkelijkheid wordt. Ons multidisciplinair team staat dag en nacht klaar om u de beste zorg en ondersteuning te bieden. We zetten volop in op comfort en professionele zorg op maat.

 

We vinden het ook erg belangrijk dat u voldoende tijd heeft voor wat écht telt. Daarom bieden we u naast uitstekende zorg op maat, ook allerlei diensten aan zoals schoonmaak, technische ondersteuning en vers bereide maaltijden.

 

 

bereikbaarheid het gouden anker

Kom eens op bezoek!

Adres

 

Binnenvaartstraat 50

2000 Antwerpen

 

Welkom

U bent elke dag welkom tussen 8u00 en 20u00.

 

 

 

Bereikbaarheid

 

Eigen vervoer

  • Met de auto: u kunt parkeren langs het Kempisch dok, o.a. in de Binnenvaartstraat, Indiëstraat en Cadixstraat. Dit zijn openbare parkeermogelijkheden (betalend) voor het woonzorgcentrum.
  • Met de fiets/bromfiets: Er is een openbare fietsenstalling tegenover het woonzorgcentrum. Daarnaast is er ook een Velo-station in de straat.

Openbaar vervoer

  • Met de trein: Het Gouden Anker bevindt zich op 30 minuten wandelen van het Centraal Station Antwerpen.
  • Met de tram: Tramlijn 24 verbindt Silsburg (Deurne) met het Havenhuis.

      

Amandina medewerkers en bewoners

Onze tarieven

Woonzorgcentrum dagprijzen

 

Standaard eenpersoonskamer:  € 75,24/dag

 

Inbegrepen in de dagprijs zijn maaltijden met water, koffie en/of thee, permanente verpleegkundige en verzorgende hulp, incontinentiemateriaal en verzorgingsmateriaal (gedekt door RIVIZ), bedlinnen, dagelijks en periodiek onderhoud van de kamer, begeleiding bij activiteiten (mits uitzonderingen).

 

Voor een complete oplijsting van de inbegrepen en niet-inbegrepen diensten, verwijzen we u graag door naar onze brochure.

 

Assistentiewoningen dagprijzen

 

De prijzen variëren van € 57,59/dag tot € 64,41/dag, afhankelijk van de oppervlakte en de ligging van de assistentiewoning.

 

Inbegrepen in de dagprijs is de huur van de woning, gebruik van het noodoproepsysteem, administratieve ondersteuning en zorgbemiddeling door de woonassistent, gebruik en onderhoud van de gemeenschappelijke delen, ophalen van huishoudelijk afval via de gemeenschappelijke vuilniscontainer, internet en herstellingen aan de woning bij normaal gebruik.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of bekijk onze brochure voor een volledig overzicht van de inbegrepen en niet-inbegrepen diensten.

Zin om bij ons te komen werken?

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde collega’s zoals jij. We hebben steeds openstaande vacatures.