Een assistentiewoning van Het Gouden Anker

Het Gouden Anker beschikt over 23 ingerichte assistentiewoningen. Naargelang de grootte (tussen 65m2 en 80m2) beschikken de assistentiewoningen over één of twee slaapkamers.

 

Elke assistentiewoning heeft een inkomhal, een woonkamer met open, ingerichte keuken, een berging, een slaapkamer en een badkamer met lavabo, toilet en douche.

Standaard uitrusting van uw assistentiewoning

De assistentiewoningen van Het Gouden Anker beschikken over een tv-, telefoon- en internetaansluiting en een aansluiting voor wasmachine en condensatiedroogkast. Sommige assistentiewoningen van Het Gouden Anker beschikken over een privéterras.

 

Daarnaast is elke assistentiewoning voorzien van een individueel oproepsysteem voor noodsituaties (een val, onwel voelen…). Met één druk op de knop wordt een verpleegkundige uit het woonzorgcentrum opgeroepen. Deze medewerker komt zo snel mogelijk bij u ter plaatse. Wenst u bijkomende ondersteuning in uw dagelijks activiteiten? Dan kunt u dit steeds bespreken met de woonassistent.

Gemeenschappelijke faciliteiten

Naast uw eigen assistentiewoning kunt u ook gebruik maken van de gemeenschappelijke faciliteiten. Hier kunt u vrienden en familie ontmoeten, maar ook kennis maken met de andere bewoners.

 

De gemeenschappelijke faciliteiten bij Het Gouden Anker:

  • Grand Café
  • Tuin en terras
  • Kapsalon en pedicure
  • Kinesitherapie lokaal
  • Kapel
  • Vergaderzaal
  • Ontmoetingsruimtes

Tarieven voor een assistentiewoning bij Het Gouden Anker

De tarieven voor een assistentiewoning bij Het Gouden Anker vindt u terug op de locatiepagina. We verwijzen u ook graag door naar onze brochure voor een volledige oplijsting van de inbegrepen diensten. U vindt er ook de diensten die u kunt aanvragen via de woonassistent.

 

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over wonen bij Het Gouden Anker of wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers, we helpen u graag verder!

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen en leven in Het Gouden Anker