Een kamer in ons woonzorgcentrum

Woonzorgcentrum O.L.V. van Troost biedt 83 eenpersoonskamers aan zorgbehoevende bewoners en personen met dementie. Privacy vinden wij erg belangrijk. Elke kamer is zo ingericht dat wonen en zorg er op een aangename en discrete manier kunnen samengaan.

 

Standaard uitrusting van uw kamer

Iedere kamer in het woonzorgcentrum is voorzien van een tafel met stoelen, een zetel, een kledingkast, een elektrisch verstelbaar hoog-laag bed met drukreducerende matras en een nachtkastje. De kamers beschikken ook over een badkamer met toilet en lavabo.
Elke afdeling heeft haar eigen centrale badkamer waar u in alle rust en privacy kunt genieten van een bad.

 

De kamers in het woonzorgcentrum zijn ook uitgerust met een individueel oproepsysteem. Dit oproepsysteem garandeert een snelle tussenkomst van zorgpersoneel of verpleegkundigen.

 

Het nodige meubilair is dus aanwezig. Toch moedigen wij onze bewoners sterk aan om eigen, persoonlijke spullen en meubels mee te nemen wanneer u bij ons komt wonen. Het creëren van een warme en huiselijke omgeving draagt bij het ‘thuisgevoel’, iets waar wij bij O.L.V. van Troost veel belang aan hechten.

Personen met dementie

Personen met dementie kunnen bij O.L.V van Troost terecht op een afdeling die specifiek ingericht is opdat de bewoners zich veilig en geborgen voelen. De bewoners kunnen zich vrij bewegen op de afdeling, maar kunnen niet zonder begeleiding naar buiten. Ook deze bewoners kunnen uiteraard gebruik maken van de centrale badkamer op de afdeling met hoog-laag zitbad en zitdouche.

 

Gemeenschappelijke faciliteiten

Uw leefomgeving bij O.L.V. van Troost is ruimer dan enkel uw eigen kamer. Het woonzorgcentrum beschikt over verschillende gemeenschappelijke faciliteiten waar u vrienden, familie en/of medebewoners kunt ontmoeten.

 

Onze gemeenschappelijke faciliteiten:

  • Grand Café
  • Tuin en terras
  • Kapsalon en pedicure
  • Kinesitherapie lokaal
  • Kapel
  • Vergaderzaal
  • Ontmoetingsruimtes

Tarieven voor een kamer in ons woonzorgcentrum

De tarieven voor een kamer in ons woonzorgcentrum vindt u terug op de locatiepagina van O.L.V. van Troost. We verwijzen u ook graag door naar onze brochure voor een volledige oplijsting van de inbegrepen diensten.

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over wonen bij O.L.V. van Troost of wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers, we helpen u graag verder!

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen en leven in O.L.V. van Troost