Een assistentiewoning van O.L.V. van Troost

O.L.V. van Troost beschikt over 58 ingerichte assistentiewoningen. Onze assistentiewoningen zijn appartementen met een oppervlakte tussen 53 m2 en 99m2. Elke assistentiewoning beschikt over een gezamenlijk terras.

 

Elke assistentiewoning heeft een inkomhal, een woonkamer met open, ingerichte keuken, een berging, een slaapkamer en een badkamer met toilet, lavabo en douche.

 

Standaard uitrusting van uw assistentiewoning

De assistentiewoningen van O.L.V. van Troost beschikken standaard over een tv-, telefoon- en internetaansluiting, een aansluiting voor een wasmachine en condensatiedroogkast.

 

Verder is elke assistentiewoning voorzien van een individueel oproepsysteem voor noodsituaties (een val, onwel voelen…). Met één druk op de knop verwittigt u een medewerker van het woonzorgcentrum. Een verpleegkundige komt dan zo snel mogelijk bij u ter plaatse.

 

Voordat u intrekt neemt in de assistentiewoning, worden de ruimtes voor u geschilderd. U mag de woning zelf inrichten tot een warme thuis met uw persoonlijke spullen en meubels.

Gemeenschappelijke faciliteiten

Wie sociaal aangelegd is of zin heeft in een babbeltje, kan steeds terecht in een van onze gemeenschappelijke faciliteiten. Hier kunt u vrienden, familie en/of medebewoners ontmoeten en vinden dagelijks verschillende activiteiten plaats.

 

Onze gemeenschappelijke faciliteiten:

  • Grand Café
  • Tuin en terras
  • Kapsalon en pedicure
  • Kinesitherapie lokaal
  • Kapel
  • Vergaderzaal
  • Ontmoetingsruimtes

Tarieven voor een assistentiewoning bij O.L.V. van Troost

De tarieven voor een assistentiewoning vindt u terug op de locatiepagina van O.L.V. van Troost. We verwijzen u ook graag door naar onze brochure voor een volledige oplijsting van de inbegrepen diensten.

 

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over wonen bij O.L.V. van Troost of wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers, we helpen u graag verder!

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen en leven in O.L.V. van Troost