Een kamer in ons woonzorgcentrum

Woonzorgcentrum Huizeken van Nazareth voorziet 95 eenpersoonskamers en 2 tweepersoonskamers voor zorgbehoevende bewoners en personen met dementie. Elke kamer is zo ingericht dat wonen en zorg er op een aangename en discrete manier kunnen samengaan.

 

Standaard uitrusting van uw kamer

Elke kamer in het woonzorgcentrum is voorzien van een tafel met stoelen, een zetel, een kledingkast, een elektrisch verstelbaar hoog-laag bed met drukreducerende matras en een nachtkastje. U beschikt ook over een aparte badkamer, uitgerust met een lavabo en toilet. Elke afdeling heeft een centrale badkamer waar u in alle rust en privacy kunt baden.

 

Onlangs zijn er ook enkele comfortkamers toegevoegd aan ons aanbod. Deze comfortkamers hebben een oppervlakte van ongeveer 26m2 . Ze hebben dezelfde indeling als onze standaard eenpersoonskamers maar beschikken over een grotere, aangepaste badkamer met individuele inloopdouche.

 

Alle kamers in het woonzorgcentrum zijn uitgerust met een individueel oproepsysteem. Dit oproepsysteem garandeert een snelle tussenkomst van zorgpersoneel of verpleegkundigen.

 

De nodige uitrusting is aanwezig wanneer u bij ons komt wonen. Toch moedigen wij onze bewoners sterk aan om enkele persoonlijke spullen of kleine meubels mee te nemen. Het creëren van een herkenbare, huiselijke sfeer draagt bij aan het ‘thuisgevoel’, iets wat we bij Huizeken van Nazareth zeer belangrijk vinden.

"Ik voel ik mij volledig thuis. Ze hebben mij hier graag, dat merk ikAls er iets van mijn hart moet, dan wordt er ook naar mij geluisterd.” - Dhr Janssen

Personen met dementie

Samen met de bewoner en familie bekijken we waar in het woonzorgcentrum de persoon met dementie zich het beste zou voelen. Dit hangt af van de zorgnoden en de situatie van de bewoner.

 

Op de afdeling die specifiek ingericht is voor mensen met dementie is er extra aandacht voor rust en geborgenheid, huiselijkheid en belevingsgerichte zorg. De bewoners kunnen zich binnen die afdeling vrij bewegen. Het naar buiten gaan kan alleen onder begeleiding.  

 

Gemeenschappelijke faciliteiten

Uw leefomgeving is ruimer dan louter uw eigen kamer in het woonzorgcentrum. Huizeken van Nazareth beschikt over verschillende gemeenschappelijke faciliteiten en ruimtes waar u familie, vrienden en medebewoners kunt ontmoeten, of waar u kunt deelnemen aan activiteiten.

 

Onze gemeenschappelijke faciliteiten:

  • Grand Café
  • Tuin en terras
  • Kapsalon en pedicure
  • Kinesitherapie lokaal
  • Kapel
  • Vergader- en feestzaal
  • Ontmoetingsruimtes

Tarieven voor een kamer in ons woonzorgcentrum

De tarieven voor een kamer in ons woonzorgcentrum vindt u terug op de locatiepagina van Huizeken van Nazareth. We verwijzen u ook graag door naar onze brochure voor een volledige oplijsting van de inbegrepen diensten.

 

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over wonen bij Huizeken van Nazareth of wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers, we helpen u graag verder!

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen en leven in Huizeken van Nazareth