Een rusthuisappartement van Huizeken van Nazareth

Huizeken van Nazareth beschikt over 17 rusthuisappartementen met een oppervlakte tussen 40m2 en 50m2. Wanneer u woont in één van onze rusthuisappartementen, heeft u toegang tot het volledige rusthuisaanbod.

 

Standaard uitrusting van uw rusthuisappartement

Elk rusthuisappartement heeft een inkomhal, een mooie woonruimte met open, ingerichte keuken, een badkamer met toilet, lavabo en douche, een berging (Residentie Rubens) en één of twee slaapkamers. De ruimtes worden voor u geschilderd, rekening houdend met uw persoonlijke voorkeur.

Uw slaapkamer in het rusthuisappartement beschikt over een aangepast rusthuisbed, een nachtkastje, een zetel, een tafel met stoelen, verlichting en een oproepsysteem.

 

Het rusthuisappartement is ook voorzien van een tv-, telefoon- en internetaansluiting, een parlofoon, een aansluiting voor een wasmachine en condensatiedroogkast (Residentie Rubens) en aangepaste glas- en overgordijnen.

 

Bij appartementen met 2 slaapkamers heeft één slaapkamer een aparte toegang naar de gang, zodat zorgverleners discreet één bewoner de nodige zorg kunnen verlenen zonder de partner te storen. De partner of bezoekers op het appartement kunnen hun activiteiten rustig verderzetten.

 

Gemeenschappelijke faciliteiten

Huizeken van Nazareth beschikt over verschillende gemeenschappelijke ruimtes waar u vrienden, familie en/of medebewoners kunt ontmoeten. U kunt dagelijks deelnemen aan de activiteiten of op afstand meegenieten.

 

Onze gemeenschappelijke faciliteiten:

  • Grand Café
  • Tuin en terras
  • Kapsalon en pedicure
  • Kinesitherapie lokaal
  • Kapel
  • Vergader- en feestzaal
  • Ontmoetingsruimtes

Tarieven voor een rusthuisappartement bij Huizeken van Nazareth

De tarieven voor een rusthuisappartement vindt u terug op de locatiepagina van Huizeken van Nazareth. We verwijzen u ook graag door naar onze brochure voor een volledige oplijsting van de inbegrepen diensten.

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over wonen bij Huizeken van Nazareth of wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers, we helpen u graag verder!

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen en leven in Huizeken van Nazareth