Een kamer in ons woonzorgcentrum

Woonzorgcentrum Amandina beschikt over 3 plaatsen voor kortverblijf en 94 kamers voor zorgbehoevende bewoners en personen met dementie. Elke kamer is zo ingericht dat wonen en zorgen er op een aangename en discrete manier kunnen samengaan.

 

Standaard uitrusting van uw kamer

Onze een- en tweepersoonskamers zijn uitgerust met een tafel, stoelen, kledingkast, een elektrisch verstelbaar hoog-laag bed met drukreducerende matras en een nachtkastje. Elke kamer heeft een privé badkamer met een toilet, lavabo en douche. Per afdeling is er een centrale badkamer waar u in alle rust en privacy een zalig warm bad kunt nemen.  

 

De kamers in het woonzorgcentrum zijn ook uitgerust met een individueel oproepsysteem. Dit oproepsysteem garandeert een snelle tussenkomst van zorgpersoneel of verpleegkundigen.

 

We moedigen onze bewoners sterk aan persoonlijke spullen en meubels van thuis mee te nemen. Dit draagt bij aan het creëren van een huiselijke en vertrouwde sfeer in de nieuwe woonst. 

Personen met dementie

Personen met dementie kunnen terecht op een afdeling die specifiek ingericht is opdat de bewoners zich veilig en geborgen voelen. De bewoners kunnen zich vrij binnen de afdeling bewegen, maar kunnen niet zonder begeleiding naar buiten. Ook zij kunnen uiteraard gebruik maken van de gemeenschappelijke badkamer met hoog-laag ligbad en zitdouche. 

Gemeenschappelijke faciliteiten

Uw leefomgeving is zoveel meer dan uw eigen kamer. Amandina beschikt over verschillende gemeenschappelijke faciliteiten waar u familie en andere bewoners kunt ontmoeten of waar u kunt deelnemen aan activiteiten.

 

De gemeenschappelijke faciliteiten van Amandina: 

 

  • Grand Café
  • Tuin en terras
  • Kapsalon en pedicure
  • Kinesitherapielokaal
  • Kapel
  • Vergaderzaal
  • Ontmoetingsruimtes

Tarieven voor een kamer in ons woonzorgcentrum

De tarieven voor een kamer in ons woonzorgcentrum vindt u terug op de locatiepagina van Amandina. We verwijzen u ook graag door naar onze brochure voor een volledige oplijsting van de inbegrepen diensten.

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over wonen bij Amandina of wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers, we helpen u graag verder!

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen en leven in Amandina