What's in it for you?

Stage bij ons lopen

De studenten van nu, zijn onze medewerkers van de toekomst. ;-) Met deze ingesteldheid pakken wij jouw stage aan. Je maakt mee deel uit van een topteam waar de kansen voor het grijpen liggen. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Bekijk onze stageplaatsen of doe een open sollicitatie.

Waar mag je je aan verwachten? 

Sfeer en cultuur 

Op al onze campussen zal je warm onthaald worden.  Zo krijg je bijvoorbeeld tijdens de eerste dag op Het Gouden Anker geen taken, wel een rondleiding en de kans om met iedereen een praatje te slaan. Gewoon: op’t gemakje.

Ook in onze andere campussen krijg je de nodige ruimte om ervaring op te doen, te groeien en ontdekken. 

Knowhow & aanpak 

Tijdens jouw eerste week stage worden er drie handelingen/ leerdoelen besproken samen met jouw begeleider. Een begeleider waar jij zeker veel van op steekt. Deze begeleider is je steun en toeverlaat gedurende je stage en staat open om je dingen te leren. Je krijgt alle kansen om mee in het team te draaien maar ook om op zelfstandige basis aan de slag te gaan.

Eén van onze grootste troeven? Onze knowhow speelt zich af in verschillende disciplines en jij krijgt de kans om ze allemaal te ontdekken. Dit zorgt voor extra voeling met de werkvloer en jij ontdekt waar jouw passies liggen.

Het menselijk aspect

Onze focus ligt op belevingsgerichte zorg vanuit de bewoner. Zorgen voor mensen staat altijd centraal. Het grootste verschil met ziekenhuizen, waar de focus eerder ligt op de ‘genezing’ van de patiënt. Wij moedigen studenten aan om met onze bewoners in gesprek te gaan.

En niet te vergeten. Amate is een vzw, dat wil zeggen dat we niet commercieel zijn ingesteld. Al onze inkomsten vloeien terug binnen onze organisatie.