Een kamer in ons woonzorgcentrum

Sint-Jozef Wuustwezel telt 90 eenpersoonskamers voor zorgbehoevende ouderen en personen met dementie. Elke kamer is zo ingericht dat wonen en zorg op een aangename, handige en discrete manier samengaan

 

Standaard uitrusting van uw kamer

Iedere kamer is voorzien van een tafel met stoelen, een zetel, een kledingkast, een elektrisch verstelbaar hoog-laag bed met drukreducerende matras en een nachtkastje. Uw aparte badkamer is uitgerust met een toilet, lavabo en douche. Per afdeling vindt u een centrale badkamer waar u in alle rust en privacy kunt genieten van een warm bad.

 

De kamers zijn ook voorzien van een individueel oproepsysteem. Dit oproepsysteem garandeert een snelle tussenkomst van zorgpersoneel of verpleegkundigen.

 

“Ik was 13 jaar vrijwilliger bij Sint-Jozef. Door mijn ziekte ben ik hier komen wonen, ik ben blij dat ik in Sint-Jozef terecht kan! Ik word geholpen wanneer ik het nodig heb, maar trek er nog dagelijks alleen op uit naar mijn vaste krantenwinkel!” - Bewoonster Yvonne

Uw kamer in het woonzorgcentrum beschikt dus over de nodige uitrusting om comfortabel te wonen, leven en genieten. Toch raden wij de bewoners sterk aan om enkele persoonlijke spullen en kleine meubels mee te nemen. Zo creëert u een vertrouwde, huiselijke sfeer.

Personen met dementie 

Voor bewoners met dementie is er een aangepaste afdeling voorzien. Deze afdeling is specifiek ingericht opdat de bewoners zich veilig en geborgen voelen. De bewoners kunnen zich vrij bewegen binnen de afdeling, maar kunnen niet zonder begeleiding naar buiten. Deze afdeling heeft wel directe toegang tot de binnentuin.

 

Gemeenschappelijke faciliteiten 

Uw thuisomgeving is ruimer dan louter een eigen kamer. Ook gemeenschappelijke ruimtes waar u familie en andere bewoners kan ontmoeten of waar u kan deelnemen aan activiteiten zijn voorzien.

 

Onze gemeenschappelijke faciliteiten:

  • Grand Café
  • Tuin en terras
  • Kapsalon en pedicure
  • Kinesitherapie lokaal
  • Vergader- een feestzaal
  • Ontmoetingsruimtes

 

 

Tarieven voor een kamer in ons woonzorgcentrum 

 

De tarieven voor een kamer in ons woonzorgcentrum vindt u terug op de locatiepagina van Sint Jozef Wuustwezel. We verwijzen u ook graag door naar onze brochure voor een volledige oplijsting van de inbegrepen diensten.

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over wonen bij Sint-Jozef Wuustwezel of wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers, we helpen u graag verder!

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen en leven in Sint-Jozef Wuustwezel