Onze dienstverlening

Ons woonzorgcentrum: zorg op maat, met hart en ziel

Onze medewerkers zetten zich elke dag met hart en ziel in om een warm thuisgevoel te creëren voor de bewoners. In combinatie met professionele en deskundige zorg op maat, maken we van Sint-Jozef Wuustwezel een aangename omgeving waar wonen, leven en genieten zonder zorgen centraal staat.

 

Voor elke bewoner van het woonzorgcentrum wordt een persoonlijke woonzorgplan uitgestippeld. Dit individuele plan houdt rekening met de noden en behoeftes van de bewoner op sociaal, lichamelijk en psychologisch vlak. Ook de familie of omgeving van de bewoner wordt betrokken bij dit proces, we zien hen dan ook als een partner voor kwalitatieve zorg op maat. Dit begeleidingstraject beoogt de overgang van uw huis naar een nieuwe, veilige omgeving te vergemakkelijken.

Bij Amate vinden we het belangrijk dat u uw eigen leven in handen kunt houden. Uiteraard ondersteunen wij waar nodig, maar het behoud van uw zelfstandigheid wordt sterk aangemoedigd.

 

Verse, seizoensgebonden maaltijden

 

In het woonzorgcentrum genieten onze bewoners van lekkere, vers bereide maaltijden. De maaltijden worden zorgvuldig samengesteld door ons team. We houden rekening met de individuele voorkeuren en medische voorschriften. Om een gezellige en huiselijke sfeer te creëren, geniet u samen met de andere bewoners van de maaltijden.

Overige diensten

Kapsalon en pedicure

Aanvullend aan onze dienstverlening en afzonderlijk te betalen via de maandelijkse factuur kunnen onze bewoners een afspraak maken bij het kapsalon en/of de pedicure. Het kapsalon is open van dinsdag tot en met zaterdagvoormiddag. Een pedicure kan op afspraak. De bewoners zijn vrij om hiervan gebruik te maken.

 

Grand Café

Sint-Jozef Wuustwezel beschikt over een gezellig ingerichte cafetaria, het Grand Café. Hier kunt u samen met familie, vrienden of medebewoners genieten van een drankje aan eerlijke prijzen, of genieten van optredens en smulnamiddagen.

Activiteiten en ontspanning

Elke dag organiseren onze medewerkers en vrijwilligers tal van activiteiten. Er zijn vaste weekactiviteiten voor de bewoners, maar ook familie en vrienden worden regelmatig uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit (bijv. een wandeling of optreden).

 

Deelname is niet verplicht, maar via sociale contacten hopen wij op het ervaren van een warme en levendige thuis. Ook u heeft inspraak in de planning van de activiteiten. We peilen we graag en regelmatig naar uw interesses en proberen deze te verweven in ons activiteiten-aanbod. 

 

Daarnaast kunt u ook dagelijks terecht (behalve op woensdag) in het Grand Café voor een aangename verpozing met vrienden, familie en/of medebewoners. 

Onze vrijwilligers

Om u deze waaier aan activiteiten te kunnen aanbieden, wordt ons team ondersteund door een 60-tal enthousiaste vrijwilligers. Zij runnen voor u het Grand Café en begeleiden bij activiteiten en uitstappen. Ze staan ook steeds paraat voor een gezellige babbel en bieden een luisterend oor. Het kost niets, maar kan goud waard zijn. Daarom koesteren wij onze vrijwilligerswerking. Van harte bedankt!

Contacteer ons

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Download onze brochure en kom alles te weten over wonen en leven in Sint-Jozef Wuustwezel. U kunt uiteraard ook terecht bij een van onze medewerkers.

Download onze brochure

Kom alles te weten over jouw verblijf bij Sint-Jozef Wuustwezel