Kleinschalig genormaliseerd wonen bij Sint-Jozef 

In tegenstelling tot een gewone afdeling binnen het woonzorgcentrum, werken we bij kleinschalig genormaliseerd wonen met kleine leefgroepen van 8 bewoners. Zorg op maat staat centraal, maar ook kwaliteit van leven, relaties en kleinschaligheid. Op die manier kunnen onze bewoners schipperen tussen autonomie, veiligheid en geborgenheid.

 

Het gebouw van deze vleugel is ingericht zodat een combinatie van licht, geluid, geuren, kleuren en een ruim buitengevoel maximaal kunnen inspelen op de noden en behoeften van deze bewoners.

 

Woonzorgcampus Sint-Jozef in Lier is de enige woonzorgcampus van Amate die deze unieke woonvorm aanbiedt.

Standaard uitrusting van uw kamer

 

De aparte vleugel voor personen met dementie telt 31 moderne kamers. De kamers hebben een oppervlakte van ongeveer 25m2 en zijn voorzien van een elektrisch hoog-laag bed, een comfortabele zetel, een tafel met stoelen, een ijskast en ingebouwde kasten. Verder is er een ruimte voor eigen klein meubilair en persoonlijke spullen. Dit draagt bij aan een huiselijk en veilig thuisgevoel.

 

De kamers beschikken over een aparte badkamer met toilet, lavabo en douche. Er is een centrale badkamer op de afdeling waar de bewoners in alle rust kunnen baden in het hoog-laag bad. Daarnaast kunnen de bewoners ook gebruik maken van de zitdouche.

 

Onze dienstverlening

 

Wie kiest voor kleinschalig genormaliseerd wonen, kan rekenen op een gelijkaardige dienstverlening als de bewoners van het woonzorgcentrum, specifiek aangepast aan deze doelgroep.

Tarieven voor een assistentiewoning bij Sint-Jozef Lier

De tarieven voor kleinschalig genormaliseerd wonen vindt u terug op de locatiepagina van Sint-Jozef Lier. We verwijzen u ook graag door naar onze brochure voor een volledige oplijsting van de inbegrepen diensten.

 

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over kleinschalig genormaliseerd wonen? Neem contact op met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder!

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen en leven in Sint-Jozef Lier