Een assistentiewoning bij Sint-Jozef Lier

Sint-Jozef Lier beschikt over 48 ingerichte assistentiewoningen, verdeeld over 2 gebouwen met een eigen ingang. De assistentiewoningen zijn appartementen met een oppervlakte van ongeveer 50m2 en kijken uit op de mooie binnentuin of op de vesten van Lier.

 

De assistentiewoningen van Sint-Jozef Lier zijn voorzien van een video-parlofoon, een inkomhal, een woonkamer met open, ingerichte keuken, een berging, een slaapkamer en een badkamer met toilet, lavabo en douche.

 

Standaard uitrusting van uw assistentiewoning

Elke assistentiewoning heeft Er een aansluiting voor tv, telefoon en internet. Met uw vertrouwde meubels creëert u een warm en vertrouwd thuisgevoel. Iets wat we bij Sint-Jozef Lier graag ons steentje toe bijdragen!

 

Verder beschikt elke assistentiewoning over een individueel oproepsysteem. Hiermee roept u via één druk op de knop een medewerker van het woonzorgcentrum op. Een verpleeg- of zorgkundige komt dan zo snel mogelijk bij u ter plaatse. Wenst u bijkomende ondersteuning in uw dagelijks activiteiten? Dan kunt u dit steeds bespreken met de woonassistent.

"Ik woon hier nu exact één jaar. Als vrijwilliger kwam ik hier alle dagen, al jaren. Het was dan ook evident dat ik voor een assistentiewoning van Sint-Jozef koos."
- Dhr. Eysermans

Gemeenschappelijke faciliteiten

Uw woonomgeving gaat verder dan enkel uw assistentiewoning. Sint-Jozef heeft verschillende gemeenschappelijke faciliteiten waar ook u gebruik van kunt maken.

 

Onze gemeenschappelijke faciliteiten:

  • Grand Café
  • Tuin en terras
  • Kapsalon en pedicure
  • Kinesitherapie lokaal
  • Kapel
  • Vergader- en feestzaal
  • Ontmoetingsruimtes

Tarieven voor een assistentiewoning bij Sint-Jozef Lier

De tarieven voor een assistentiewoning vindt u terug op de locatiepagina van Sint-Jozef Lier. We verwijzen u ook graag door naar onze brochure voor een volledige oplijsting van de inbegrepen diensten. U vindt er ook de diensten die u kunt aanvragen via de woonassistent.

 

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over de assistentiewoningen van Sint-Jozef Lier? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers, we helpen u graag verder!

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen en leven in Sint-Jozef Lier