Onze dienstverlening

Woonzorgcentrum en rusthuisappartementen: professionele zorg op maat

We beseffen dat bij ons komen wonen een grote stap is. Om een zo’n groot en warm mogelijk thuisgevoel te creëren voor u, stippelen we een individueel woonzorgplan uit. Dit woonzorgplan wordt opgesteld samen met u en uw omgeving en houdt rekening met uw behoeften en noden. Met gerichte vragen maken we alle domeinen van het leven bespreekbaar.

 

Ons multidisciplinair team van verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesitherapeuten en ergotherapeuten staat dag en nacht klaar voor al onze bewoners.

Ze voeren zorgvuldig uw persoonlijk woonzorgplan uit, maar ook voor een gezellige babbel of luisterend oor kunt u hen op elk moment aanspreken.

Onze assistentiewoningen: zelfstandig maar geborgen wonen

Ook als bewoner van een assistentiewoningen kunt u rekenen op onze zorg en ondersteuning. Via het oproepsysteem in uw woning kunt u op elk moment hulp vragen. Een verpleegkundige van het woonzorgcentrum komt dan zo snel mogelijk ter plaatse.

Verder is de woonassistent het aanspreekpunt voor al uw vragen. Deze medewerker wijst u de weg en ondersteunt u bij het regelen van aanvullende hulp, mocht u daar nood aan hebben. De woonassistent zorgt ook voor overbruggingszorg in crisissituaties.

Lekkere, vers bereide maaltijden

Bij Huizeken van Nazareth serveren we een seizoensgebonden, vers menu en passen we onze voeding aan de individuele voorkeuren en medische voorschriften van de bewoner aan (bijv. diabetes, slikproblemen…).

 

Ook bewoners van de assistentiewoningen kunnen meegenieten van de lekkere maaltijden, al is dit niet standaard inbegrepen in het dagtarief.

Bewoners Huizeken van Nazareth in ontspanningsruimte

Overige diensten

Kapsalon en pedicure

Aanvullend aan onze dienstverlening en afzonderlijk te betalen via de maandelijkse factuur kunnen al onze bewoners (woonzorgcentrum, rusthuisappartementen en assistentiewoningen) een afspraak maken bij het kapsalon en/of de pedicure. De bewoners zijn vrij om hiervan gebruik te maken.

Grand Café

Het gezellig ingerichte en compleet vernieuwde Grand Café vormt het hart van Huizeken van Nazareth. Hier kunt u in een gemoedelijke sfeer medebewoners, vrienden en familie ontmoeten. U bestelt er koffie, thee of een frisse pint aan eerlijke prijzen, maar ook voor dagverse gerechten uit eigen keuken kunt u hier elke dag terecht.

In het Grand Café valt er altijd wat te beleven. Belangrijke sportevenementen worden er op de voet gevolgd, u kunt deelnemen aan een quiz of luisteren naar onze muzikanten die geregeld over de vloer komen. Op mooie zomerdagen kiest u een beschut plekje uit op het terras in de binnentuin. In de winter vindt u een warme plek binnen, waar het winterlicht sfeervol door de grote ramen valt.

 

Het Grand Café wordt gerund door onze vrijwilligers en is elke dag open tussen 14.00 uur en 16.30 uur.

 

Kortom, het Huizeken van Nazareth biedt alle bewoners een ondersteunend dienstenpakket aan dat gericht is op wonen, leven en genieten zonder zorgen.

 

Voor een volledig overzicht van onze diensten kunt u terecht in onze brochure.

Activiteiten en ontspanning

Dagelijks organiseren wij verschillende activiteiten voor de bewoners van Huizeken van Nazareth. Samen boeiende, leerrijke of gewoon ontspannende dingen doen en genieten van een leuke tijd, daar ben je namelijk nooit te oud voor. Deelname is niet verplicht, maar via sociale contacten hopen wij op het ervaren van een warm en levendig thuisgevoel.

 

De activiteiten kunnen zowel in groepsverband als individueel doorgaan. We vinden het belangrijk dat u uw interesses en hobby’s bij ons kunt voortzetten. We besteden hier dan ook veel aandacht aan tijdens het kennismakingsgesprek. Graag betrekken we ook uw familie, vrienden en kennissen om samen uw leven verder te zetten, maar dan op een andere locatie.

 

Ook de bewoners van de assistentiewoningen kunnen deelnemen aan de activiteiten. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw woonassistent.

 

Op de hoogte blijven van de geplande activiteiten is simpel en leuk. Via de populaire huiskrant 'In Zicht' vernemen onze bewoners en hun familie de laatste nieuwtjes en de speciale maandactiviteiten die op het programma staan. Ook de familieleden van onze bewoners worden regelmatig uitgenodigd voor een gezamenlijke activiteit.

 

 

Onze vrijwilligers

Voor het begeleiden van de verschillende activiteiten kunnen onze vaste medewerkers rekenen op een team van maar liefst 50 vrijwilligers. De vrijwilligers runnen ook het Grand Café, de bibliotheek en ze assisteren de medewerkers en bewoners bij de maaltijden.


De grootste meerwaarde van onze vrijwilligers is misschien wel hun functie als sociale schakel. Ze doen graag een gezellige babbel en bieden een luisterend oor. Het kost niets, maar het kan goud waard zijn. Daarom koesteren wij onze vrijwilligerswerken. Van harte bedankt!

Contacteer ons

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Download onze brochure en kom alles te weten over wonen en leven in Huizeken van Nazareth. U kunt uiteraard ook terecht bij een van onze medewerkers.

Download onze brochure

Kom alles te weten over jouw verblijf bij Amandina