Een assistentiewoning van Huizeken van Nazareth

Huizeken van Nazareth beschikt over 28 ingerichte assistentiewoningen, verdeeld over twee residenties: Residentie Rubens en Residentie Van Dijck. Onze assistentiewoningen zijn appartementen met een oppervlakte tussen 40m2 en 50m2 en kijken uit op de mooie binnentuin of de gezellige drukte van de Sint-Antoniusstraat of Sleutelstraat.

 

Elke assistentiewoning heeft een inkomhal, een woonkamer met open, ingerichte keuken, een berging, een slaapkamer en een badkamer met lavabo, douche en toilet.

 

Standaard uitrusting van uw assistentiewoning

De assistentiewoningen bij Huizeken van Nazareth beschikken standaard over een tv-, telefoon- en internetaansluiting. De ruimtes worden voor u geschilderd, rekening houdend met uw persoonlijke voorkeur. U mag de woning zelf omvormen tot een warme thuis met uw eigen meubels en spullen.

 

Elke assistentiewoning is voorzien van een individueel oproepsysteem voor noodsituaties (een val, onwel voelen…). Met één druk op de knop wordt een medewerker van het woonzorgcentrum op de hoogte gebracht. Een verpleegkundige komt dan zo snel mogelijk bij u ter plaatse. Wenst u bijkomende ondersteuning in uw dagelijks activiteiten? Dan kunt u dit steeds bespreken met de woonassistent.

Gemeenschappelijke faciliteiten

Wonen in één van onze assistentiewoningen betekent niet dat u geen contact kunt hebben met andere bewoners. Huizeken van Nazareth beschikt over verschillende gemeenschappelijke faciliteiten waar u vrienden, familie en/of medebewoners kunt ontmoeten en waar dagelijks activiteiten plaatsvinden.

 

Onze gemeenschappelijke faciliteiten:

 

  • Grand Café 
  • Tuin en terras
  • Kapsalon en pedicure
  • Kinesitherapie lokaal
  • Kapel
  • Vergader- en feestzaal
  • Ontmoetingsruimte

Tarieven voor een assistentiewoning bij Huizeken van Nazareth

De tarieven voor een assistentiewoning vindt u terug op de locatiepagina van Huizeken van Nazareth. We verwijzen u ook graag door naar onze brochure voor een volledige oplijsting van de inbegrepen diensten.

 

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over wonen bij Huizeken van Nazareth of wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers, we helpen u graag verder!

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen en leven in Amandina