Een kamer in ons woonzorgcentrum

Woonzorgcentrum Het Gouden Anker stelt 90 kamers ter beschikking, verdeeld over drie verdiepingen. Zij vormen het hart van de campus. Elke kamer is zo ingericht dat wonen en zorg op een aangename, handige en discrete manier samengaan. Koppels kunnen kiezen voor een gedeelde slaapkamer + een woonkamer, of twee individuele kamers (met een eigen slaapkamer en eigen woonkamer).

Standaard uitrusting van uw kamer

Iedere kamer in het woonzorgcentrum is uitgerust met een tafel, stoelen, een zetel, kledingkast, een elektrisch verstelbaar hoog-laag bed met drukreducerende matras en een nachtkastje. Elke kamer heeft een privé badkamer met een toilet, lavabo en douche. Op iedere afdeling is er een centrale badkamer waar u in alle rust en privacy kunt baden.

 

De kamers in het woonzorgcentrum zijn ook uitgerust met een individueel oproepsysteem. Dit oproepsysteem garandeert een snelle tussenkomst van zorgpersoneel of verpleegkundigen.

 

We moedigen onze bewoners sterk aan om persoonlijke spullen en kleine meubels mee te nemen naar Het Gouden Anker. Op die manier wordt er een herkenbare, huiselijke sfeer gecreëerd in uw nieuwe woonst.

"Nu mijn oma hier woont, staat onze familie dichter bij elkaar." - kleindochter Mandy

Personen met dementie

Personen met dementie kunnen terecht in een gespecialiseerde afdeling die specifiek ingericht is opdat de bewoners zich veilig en geborgen voelen. De bewoners kunnen zich vrij binnen de afdeling bewegen, maar kunnen niet zonder begeleiding naar buiten. Ook zij kunnen uiteraard gebruik maken van de gemeenschappelijke badkamer met hoog-laag zitbad en zitdouche.

 

Gemeenschappelijke faciliteiten

Uw leefomgeving is zoveel meer dan uw eigen kamer. Het Gouden Anker beschikt over verschillende gemeenschappelijke faciliteiten waar u familie en andere bewoners kunt ontmoeten of waar u kunt deelnemen aan activiteiten.

 

De gemeenschappelijke faciliteiten van Het Gouden Anker:

  • Grand Café
  • Tuin en terras
  • Kapsalon en pedicure
  • Kinesitherapie lokaal
  • Kapel
  • Vergaderzaal
  • Ontmoetingsruimtes

Tarieven voor een kamer in ons woonzorgcentrum

De tarieven voor een kamer in ons woonzorgcentrum vindt u terug op de locatiepagina van Het Gouden Anker. We verwijzen u ook graag door naar onze brochure voor een volledige oplijsting van de inbegrepen diensten.

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over wonen bij Het Gouden Anker of wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers, we helpen u graag verder!

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen en leven in Het Gouden Anker