Een assistentiewoning bij Het Gouden Anker te Antwerpen

De assistentiewoningen van Het Gouden Anker zijn gelegen in hetzelfde gebouw als ons woonzorgcentrum, op het gelijkvloers (8 assistentiewoningen) en op de 4de verdieping (15 assistentiewoningen). De bewoners van deze appartementen beschikken ook over een aparte ingang, waar zij ieder een eigen deurbel hebben waarmee zij vanuit hun appartement hun bezoek kunnen binnen laten.

 

De grootte van onze assistentiewoningen varieert tussen 65-100m², afhankelijk van het type en de ligging van het appartement. Elke assistentiewoning heeft een eigen video-parlofoon, noodoproepsysteem, badkamer met lavabo, douche en toilet en een open ingerichte keuken. In diezelfde ruimte is de woonkamer en eetkamer voorzien, alsook de slaapkamer die met een schuifwand van de open ruimte kan worden afgesloten.

Standaard uitrusting van uw assistentiewoning

In iedere assistentiewoning is een aansluiting voor tv, telefoon en internet voorzien.

Het appartement wordt voor uw komst volledig geschilderd en gepoetst, zodat u deze naar eigen smaak kan inrichten om er zo uw eigen plekje van te maken. Kiest u voor uw vertrouwde meubeltjes van thuis, of graag een nieuw interieur ? De keuze is volledig aan uzelf, wij willen dat u zich thuis voelt !

Om u een veilig gevoel te geven is er in iedere assistentiewoning een individueel oproepsysteem aanwezig dat u in geval van nood met één druk op de knop verbindt met een medewerker van het woonzorgcentrum, die dan zo snel mogelijk bij u ter plaatse zal komen. Verder is er ook de woonassistent, die u met de glimlach verder helpt en al uw vragen omtrent dagelijkse activiteiten en bekommernissen beantwoordt.

Gemeenschappelijke faciliteiten

Naast uw eigen assistentiewoning kunt u ook gebruik maken van de gemeenschappelijke faciliteiten. Hier kunt u vrienden en familie ontmoeten, maar ook kennis maken met de andere bewoners.

 

De gemeenschappelijke faciliteiten bij Het Gouden Anker:

  • Grand Café
  • Tuin en terras
  • Kapsalon en pedicure
  • Kinesitherapie lokaal
  • Kapel
  • Vergaderzaal
  • Ontmoetingsruimtes

"Ik voel me hier thuis. Het was moeilijk om mijn appartementje achter te laten, maar door de vriendschap die ik hier krijg voelde ik me meteen welkom. We kunnen hier steeds terecht met onze vragen en ook simpelweg voor een babbeltje, bij iedereen van het team. Ja, dit is mijn thuis nu !”
- Mevr. Goos M.

Tarieven voor een assistentiewoning bij Het Gouden Anker

De tarieven voor een assistentiewoning bij Het Gouden Anker vindt u terug op de locatiepagina. We verwijzen u ook graag door naar onze brochure voor een volledige oplijsting van de inbegrepen diensten. U vindt er ook de diensten die u kunt aanvragen via de woonassistent.

 

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over wonen bij Het Gouden Anker of wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers, we helpen u graag verder!

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen en leven in Het Gouden Anker