Een assistentiewoning van Amandina

Amandina beschikt over 20 assistentiewoningen met een oppervlakte tussen de 56m2 en 100m2. 

 

Elke assistentiewoning heeft een inkomhal, een woonkamer met open, ingerichte keuken, een berging, een slaapkamer en een badkamer met lavabo, douche en toilet.

 

Standaard uitrusting van uw assistentiewoning

De assistentiewoningen beschikken standaard over een tv- en telefoon- en internetaansluiting en een aansluiting voor een wasmachine en condensatiedroogkast. U voorziet de overige inrichting van de assistentiewoning. 

 

Verder beschikt elke assistentiewoning over een individueel oproepsysteem voor noodsituaties. Een verpleegkundige van het woonzorgcentrum komt dan zo snel mogelijk bij u ter plaatse. Wenst u bijkomende ondersteuning in uw dagelijks activiteiten? Dan kunt u dit steeds bespreken met de woonassistent.

Gemeenschappelijke faciliteiten

Naast uw eigen assistentiewoning kunt u ook gebruik maken van de gemeenschappelijke faciliteiten. Hier kunt u vrienden en familie ontmoeten, maar ook kennis maken met de andere bewoners.

 

De gemeenschappelijke faciliteiten bij Amandina:

  • Grand Café
  • Tuin en terras
  • Kapsalon en pedicure
  • Kinesitherapie lokaal
  • Kapel
  • Vergaderzaal
  • Ontmoetingsruimtes

Tarieven voor een assistentiewoning bij Amandina

De tarieven voor een assistentiewoning bij Amandina vindt u terug op de locatiepagina van Amandina. We verwijzen u ook graag door naar onze brochure voor een volledige oplijsting van de inbegrepen diensten.

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over wonen bij Amandina of wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers, we helpen u graag verder!

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen en leven in Amandina