Wonen in prachtige, 
groene omgeving

Woonzorgcentrum Amandina is gelegen in een wondermooi parkdomein te Wuustwezel. In deze rustgevende en groene omgeving voorzien wij ruime wooneenheden in een modern en stijlvol gebouw, gekoppeld aan een betoverende gerenoveerde kapel.

174 lichtrijke een- en/of tweepersoonskamers

30 assistentiewoningen met gemeenschappelijke ontmoetingsruimte

Aangepaste afdeling voor bewoners met dementie, met toegang tot tuin

3 kamers voor kortverblijf (minimum 1 week)

Wonen en leven in Amandina

Wanneer u in Amandina woont, kunt u rekenen op de beste zorg en ondersteuning. Onze medewerkers staan op elk moment met hart en ziel voor u klaar. We doen er alles aan om een warm thuisgevoel te creëren in Amandina.

 

Net omdat we u de tijd willen gunnen van het leven te genieten, bieden wij u naast uitstekende zorg op maat ook allerlei diensten aan, zoals schoonmaak, stimulerende activiteiten en lekkere vers bereide maaltijden. 

 

Een veilige en warme sfeer creëren opdat u zich goed voelt, dat is waar ons multidisciplinair elke dag opnieuw naar streeft.

 

bereikbaarheid amandina

Kom eens op bezoek!

Adres

Bredabaan 737
2990 Wuustwezel 

Welkom

U bent elke dag welkom in Amandina tussen 8u30 en 20u.

 

 

Bereikbaarheid

 

Eigen vervoer

  • Met de auto: er is parkeergelegenheid aan het woonzorgcentrum
  • Met de fiets/bromfiets: er is een fietsenstalling vooraan het woonzorgcentrum

Openbaar vervoer

  • Met de bus - Lijn 640 en 641: afstappen halte 'Wuustwezel Klooster' (op de Bredalaan).

      

Amandina medewerkers en bewoners

Onze tarieven

Woonzorgcentrum dagprijzen

 

Eenpersoonskamer/kortverblijf:  € 74,7 - 76,03/dag

Tweepersoonskamer: € 125,12/dag

 

Inbegrepen in de dagprijs zijn maaltijden met water, koffie of thee, permanente verpleegkunde en verzorgende hulp, bedlinnen, dagelijks en periodiek onderhoud van de kamer, begeleiding bij dagelijkse activiteiten, incontinentiemateriaal en verzorgingsmateriaal (gedekt door RIVIZ).

 

Voor een complete oplijsting van de inbegrepen en niet-inbegrepen diensten, verwijzen we u graag door naar onze brochure.

 

Assistentiewoningen dagprijzen

 

De prijzen variëren van € 47,24/dag tot € 54,91/dag, afhankelijk van de oppervlakte en de ligging van de assistentiewoning.

 

In deze dagprijzen zijn inbegrepen: huur van de woning, noodoproepsysteem, ondersteuning door de woonassistent, gebruik van gemeenschappelijke delen, parking en meer.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of bekijk onze brochure voor een volledig overzicht van de inbegrepen en niet-inbegrepen diensten.