Onze Lieve Vrouw van Troost is een oase van rust. Het is een ruim opgezette campus en landelijk gelegen. De kamers zijn bijzonder licht. 

Aangenaam om te wonen en te werken.

Snel navigeren

Conny over de animatie: "Bij de animatie draait het niet alleen om de activiteiten. Het gaat om ieders welzijn. Dat is het belangrijkste."

Lees meer over onze animatie

Hilde woont op de beveiligde afdeling: “Ik ben hier graag. Elke dag is anders en er is altijd iets te doen. Plezant.”

"Personen met dementie doen alles op hun eigen tempo op onze afdeling. We willen dat ze zich hier thuis voelen en gelukkig zijn." 

Lees meer

Colette woont al een aantal jaar in een assistentiewoning en dat bevalt haar prima: "Iedere week ga ik met het pendelbusje naar het centrum van Zandhoven."

Lees meer

Directeur Tina Weyns over de aanpak van Amate: "Wij gaan bewonersgericht te werk en werken interdisciplinair samen. Dat wil zeggen dat we rekening houden met de behoeften en mogelijkheden van iedere bewoner, en dat de collega's bijzonder nauw samenwerken zodat de zorg optimaal is."

Lees meer

Vrijwilliger Hugo: "Ik doe dit al 15 jaar met veel plezier. Ik kom wanneer het nodig is en kies zelf welke taken ik uitvoer. Die vrijheid is bijzonder prettig."

Lees meer over zijn werk

Jeanne woont
op een
kamer. 

Lees meer

Verpleger Davy: “Ik werk graag samen met personen met dementie. De verscheidenheid aan karakters maakt mijn job bijzonder boeiend.

Lees waarom

Wendy en Femke verzorgen met oog voor detail, omdat die kleine attenties ervoor zorgen dat een bewoner zich goed voelt in ons huis. "Dat noemen wij zorg op maat."

Lees meer over hun aanpak