Waarom een assistentiewoning niet hetzelfde is als een woonzorgcentrum 

Wil u niet meer zo groot wonen of hebt u geen zin meer om uw tuin te onderhouden? Het voorziene comfort van onze assistentiewoningen maken het zelfstandig maar beschermd wonen op oudere leeftijd mogelijk, weliswaar in een veilige omgeving. Al onze assistentiewoningen beschikken over een oproepsysteem voor hulp in geval van nood.

 

Bent u sociaal aangelegd? Wij organiseren regelmatig voor onze bewoners gevarieerde activiteiten. Samen boeiende, leerrijke of gewoon ontspannende dingen doen en genieten van een leuke tijd.

 

Kortom, als thuis wonen een te grote zorg wordt, bieden onze woonzorgcampussen een warme en veilige omgeving met persoonlijke zorg op maat voor zorgbehoevende ouderen en personen met dementie. 

Wenst u graag meer informatie over ons aanbod van assistentiewoningen? 


Ontdek onze verschillende locaties in provincie Antwerpen!

Vernieuwde assistentiewoningen in Stad Lier

In Sint-Jozef Lier zijn er momenteel volop vernieuwingswerken bezig aan bestaande assistentiewoningen in het voormalig klooster gebouw. 

Deze assistentiewoningen hebben een oppervlakte van 60 m² en beschikken over airconditioning en een prachtig uitzicht op onze private tuin en de Lierse Gasthuisvest.  

De dagprijs voor deze luxueuze assistentiewoningen bedraagt €47. 

Op de tweede verdieping zijn er momenteel nog 2 assistentiewoningen die vanaf midden september beschikbaar zijn. 

 

Lees meer over wonen in onze assistentiewoningen in Lier. 

CONTACTEER ONS

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Download onze brochure en kom alles te weten over wonen en leven in Sint-Jozef Lier. U kunt uiteraard ook terecht bij een van onze medewerkers.