Wat als oma plots een krantje krijgt met jouw leuke vakantiefoto's? 

Een leuke verrassing

In onze woonzorgcampussen willen we het contact tussen de bewoner en zijn familie en naasten optimaliseren.

Zou de bewoner het niet leuk vinden om verrast te worden met leuke nieuwtjes, foto's en anekdotes van het thuisfront?

Daarom hebben we een nieuw initiatief klaar!
Wij bieden families de kans om een krantje te maken waarvan zijzelf de inhoud bepalen.

 

Amate doet een maandelijkse bijdrage zodat familieleden aan een voordeliger tarief een persoonlijk "Familie"krantje kunnen samenstellen.

Jouw krantje extra bijbestellen voor andere mensen? Dat kan ook voor maar slechts 5 euro per krantje!

 

Zo een krant ontvangen via de post zorgt vast en zeker voor een onvergetelijk moment. Het zal voor de bewoner iets zijn om te koesteren en eventueel te delen met de medebewoners en het zorgteam.

 

Hoe ga ik aan de slag? 

Download de app 'Lettr'. Eens de app gedownload neem je bij 'kies je organisatie' de juiste Amate campus naam. Zo heb je meteen ons ontwerpje te pakken!

In de app zie je meteen hoe je krant eruit ziet dankzij het voorbeeld. Je kiest dus zelf op welke plaatsen jij je tekst en foto's zet.

​​​​​​​Je kan mensen uitnodigen om mee te werken aan de krant. Zo kunnen de kleinkinderen samen een krantje maken. De bewoner krijgt in de krant ook te zien wie mee aan het krantje heeft gewerkt.

Je geeft het krantje in druk wanneer jij dit wenst! De kranten worden elke week op woensdag gedrukt en verzonden! Zo komen ze dus snel bij de bewoners terecht.

 

 

Liever een krantje maken op laptop of computer?

Ben je niet handig met de smartphone en wil je liever een krantje maken op je laptop of computer? Geen probleem! Hieronder vind je de weg naar de website waarop je een krantje kan maken! Het enige wat je nodig hebt is Google Chrome en je kan meteen aan de slag! Met deze handige tool maak je eveneens snel een krantje voor jouw geliefd familielid!

Wil je nog extra krantjes bijbestellen voor jezelf of voor een ander familielid? Dat kan! Je bestelt zoveel krantjes als je wil.

 

Surf naar: www.mygenscom.com/nl/familie-amate.