Videoboodschappen voor bewoners

Enkele studenten van de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen hebben zich aangeboden om voor ons woonzorgcentrum Sint-Jozef Lier een project te organiseren. Met dit project willen ze jullie geliefde woonzorgcentrumbewoner een hart onder de riem steken in deze zware tijden.

 

Hun project heet Project Courage. Ze willen een video-opname maken waarin jullie als geliefden van een bewoner geïnterviewd worden. De studenten zullen uiteindelijk deze video’s bewerken zodat enkel jullie mooie boodschappen, anekdotes en herinneringen overblijven in combinatie met een leuk liedje. Deze videoboodschap zal dan door de leden van Project Courage op DVD/USB gezet worden en vervolgens overhandigd aan de bewoner. Op deze manier ontvangt de bewoner een mooie herinnering in de vorm van een video.

 

Zijn jullie geïnteresseerd om deel te nemen aan dit prachtige project en om zo een leuk filmpje op te stellen voor jullie geliefde? Klik hier om in te schrijven en om een gepast moment aan te duiden waarop je graag je filmpje komt opnemen.

Je kan ook mailen naar projectcourage.lier@gmail.com of bellen naar +324 76 43 84 11 om een moment vast te leggen voor de opname. Belangrijk: deze opnames vinden plaats in de tuin van ons woonzorgcentrum. De leden van het Project Courage maken hier een mooie setting en zorgen er zo voor dat jullie geïnterviewd worden op zo’n coronaproof mogelijke manier. Zij stellen een tijdschema op zodat iedereen, zonder het kruisen van andere personen, een filmpje kan opstellen in samenwerking met de teamleden. De opnames zullen plaatsvinden tijdens het weekend van 5, 6 en 7 maart 2021.

 

Wij hopen alvast dat jullie hier graag aan deelnemen, om zo een prachtig moment voor jullie geliefde bewoners te voorzien.

 

Vele groeten

 

Woonzorgcentrum Sint-Jozef Lier

& Project Courage