In alle woonzorgcentra van Amate is begin januari gestart met de vaccinatie van bewoners en medewerkers. Op 14 en 15 januari werden over de zes campussen heen, al 583 bewoners en 249 medewerkers ingeënt tegen covid-19. De eerste vaccinatieronde is overal succesvol verlopen. Vanaf deze week zullen de overige medewerkers een eerste vaccin krijgen. De tweede dosis volgt een 3-tal weken na de eerste inenting. Bewoners en medewerkers die recent besmet werden, worden gevaccineerd zodra ze genezen zijn. 

 

Het enthousiasme bij bewoners en medewerkers is groot. Na een lange periode van onzekerheid en zorgen geeft de opstart van de vaccinatiecampagne perspectief en hoop. Het is een eerste stap naar het volop weerzien van familie en vrienden in de nabije toekomst. Het geeft onze bewoners en medewerkers ook de hoop om terug te keren naar de ‘oude’ en warme routine van weleer.

 

Veel dank aan al onze medewerkers en CRA’s om de vaccinatie in goede banen te leiden! 

 

Hiermee bouwen we samen aan een jaar waarin we weer volop kunnen wonen, leven en genieten zonder zorgen.

 

Let op:

Gedurende de vaccinatie periode wordt het bezoek beperkt. Zo kunnen we veilig de vaccinaties afronden zodat onze medewerkers en bewoners volledig beschermd zijn.

Enkel de vaste contactpersoon mag op afspraak op bezoek komen.

Deze maatregel geldt tot en met 14 februari. We houden u op de hoogte over de bezoekregeling na 14 februari.