Alternate Text
Eigen appartement met aparte woonkamer, keuken, aparte slaapkamer(s) en badkamer
Alternate Text
De valide partner of mantelzorger kan inwonen
Alternate Text
Volledige rusthuisaanbod is inbegrepen
Alternate Text
Wijk Sint-Andries, in het bruisende hart van Antwerpen
Alternate Text
Dagelijks animatieaanbod
Alternate Text
Grand Café en aangename binnentuin

Unieke rusthuisappartementen
in Huizeken van Nazareth

Een rusthuisappartement is een uniek concept: het is een modern appartement met een ingerichte slaapkamer, zoals een rusthuiskamer.

Bij appartementen met 2 slaapkamers heeft één slaapkamer een aparte toegang naar de gang, zodat zorgverleners discreet één bewoner de nodige zorg kunnen verlenen zonder de partner te storen. De partner of bezoekers op het appartement kunnen hun activiteiten rustig verderzetten.

☎ Bel en plan een bezoek
Alternate Text

Belangrijke informatie

Er zijn rusthuisappartementen met één slaapkamer of met twee slaapkamers. Het rusthuisaanbod is volledig inbegrepen. In de appartementen met 2 slaapkamers is de slaapkamer van de zorgbehoevende persoon verbonden met de gang. Hierdoor kan de partner in de andere slaapkamer gerust verder slapen.
Elk rusthuisappartement, met een oppervlakte tussen 40m² en 50m², heeft een inkomhal, een mooie woonruimte met open, ingerichte keuken, een badkamer met toilet, lavabo en douche, een berging, en één of twee slaapkamers. De ruimtes worden voor u geschilderd. U richt de ruimtes persoonlijk in met eigen meubilair. De slaapkamer(s) beschikken over een aangepast rusthuisbed, nachtkastje, zetel, tafel, stoel, verlichting en een oproepsysteem. Het rusthuisappartement beschikt tevens over tv- en telefoonaansluiting, internetaansluiting, een parlofoon, aansluiting voor wasmachine en condensatiedroogkast en aangepaste glas- en overgordijnen.
Het rusthuis biedt permanente verpleegkundige en verzorgende hulp, en kinesitherapie (RVT) en logopedie op voorschrift. U krijgt dagverse maaltijden met water, koffie of thee. U kan deelnemen aan de activiteiten of op afstand mee genieten. Er is ook een dagelijks onderhoud van uw kamer in het rusthuisappartement. De sociale dienst staat voor u klaar wanneer u of uw familie hulp nodig heeft. Wij bieden kwaliteitsvolle dienstverlening om onze missie ‘wonen, leven, genieten zonder zorgen’ te waarborgen.
De vaste dagprijs dekt de kosten voor het wonen en de dienstverlening. De volgende kosten zijn niet inbegrepen in de dagprijs: persoonlijke aankopen, kapper, pedicure, dokter, medicatie, kinesist (ROB), tv-abonnement en telefoon, dagblad- en weekbladabonnementen, vervoer naar het ziekenhuis of andere externe consultaties.
Huizeken van Nazareth beschikt over 17 rusthuisappartementen. Om de beschikbaarheid van de appartementen op dit moment op te vragen, neemt u best contact met ons op.

Ik wens informatie op maat

Huizeken van Nazareth

Sint-Antoniusstraat 21

2000 Antwerpen

03 223 91 29

Vrijblijvend meer informatie
© Amate
a digital solution by starring jane