Tarieven

Hieronder vind je de dagprijzen van het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen. Die prijs omvat het verblijf, de zorg en een aantal extra diensten.

Daarnaast zijn er nog bijkomende kosten. Wens je extra toelichtingen? Lees onze infobrochure of neem contact op met het onthaal.

Woonzorgcentrum

WZC kamer 1 persoon: € 54,43/dag (idem kortverblijf)
WZC kamer 2 personen bezet door 1 persoon: € 63,25/dag
WZC kamer 2 personen bezet door 2 personen: € 89,48/dag

De gehanteerde prijzen zijn een vaste dagprijs en bevatten de kosten voor het wonen en de dienstverlening.

De volgende kosten zijn niet inbegrepen in de dagprijs: persoonlijke aankopen, kapper, pedicure, dokter, medicatie, kinesist (ROB), tv-abonnement en telefoon, dagblad- en weekbladabonnementen, vervoer naar het ziekenhuis of andere externe consultaties, familiale verzekering en brandverzekering inboedel.

Assistentiewoningen

Assistentiewoning: € 39,36/dag
Verpleeghulp voor assistentiewoningen: crisis- en overbruggingszorg € 4,09/10 minuten

De gehanteerde prijzen voor de assistentiewoningen bevatten, conform de wetgeving, een wooncomponent en een dienstverleningscomponent.

In de hoger vermelde prijzen zijn de volgende kosten niet inbegrepen: persoonlijke kosten voor voeding en private aankopen, communicatievoorzieningen (telefoon, televisie, internet...), dokterskosten, kapper, pedicure, was, medicatie, familiale verzekering, brandverzekering inboedel...

Een aantal van deze diensten kunnen door het woonzorgcentrum Sint- Jozef geleverd worden en worden aangerekend via de maandelijkse factuur.

In de kostprijs van de assistentiewoning zijn wel begrepen: nutsvoorzieningen (water, elektriciteit, gas), onderhoud en verwarming gemeenschappelijke ruimten en liften, afvalverwijdering, administratieve ondersteuning via de woonassistent of het woonzorgcentrum en animatie.

Aanrekening

De aanrekening gebeurt maandelijks via factuur. Voor verdere vragen kan je bij het onthaal terecht.